Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Zasloužená karma. :-)

1 0
možnosti
PB

Karma. A když jsme u toho Barrandova, je zajímavé, jak Zeman zuřivě překrucoval jakousi analýzu z které prý vyplývalo, že Kalousek dostal v ČT o ždibec více prostoru než jiní srovnatelní politici. Zrovna on, který má u Soukupovy postele rovnou připravené vlastní bačkory.

5 0
možnosti
Foto

U nás doma tomu říkáme TV Burrandov:-)

3 2
možnosti
JL

V báječném filmu INTIMNÍ OSVĚTLENÍ říká (úžasný neherec, snad kapelník kolínské dechovky, lituji že mě vypadlo jeho jméno): "podívejte Smetana, byl hluchej jako poleno, a jak slyšel !". MZ sotva chodí, ale na bodlo vůči ČT sílu ještě najde ...

2 0
možnosti
Foto

Jan VostrčilZákladní informace Narození 3. prosince 1903

Příluka Úmrtí 25. ledna 1985 (ve věku 81 let)

Kolín Povolání herec

1 1
možnosti

no ona media a Zeman si nemaji co vycitat

1 2
možnosti

mate pravdu, Zeman byl aspon zvolenej :-)

2 0
možnosti
VH

Prezident perlí, Ovčáček myje pomníky...to máme na Hradě pěknou sešlost...a slovo sešlost tu docela sedí, karma.!!

4 1
možnosti
Foto

Zeman jmenoval podruhé Babiše premiérem. Očekávalo se to, ale Babišovi předtím dopřál až příliš moc času. Zeman dokázal dokonale situace po volbách do poslanecké sněmovny ve svůj prospěch při volbě prezidenta, když si zavázal Babiše, aby jej podpořil.

Teď nás může jen utěšovat, že po druhém jmenování premiéra už Zeman nebude mít tolik možností zasahovat do politického dění u nás. Budeme svědky jen nějakých těch menších zlomyslností a občas nějaké té ostudy. Dík aspoň za to.

0 0
možnosti
NS

J.j, 4 a půl měsíce má vláda pohodičku v demisi, žádný spěch: "Chci stojedničku, nechci stojedničku, opět ji chci, ne ne, už ji zase nechci..." A najednou bác ho, každá vteřina je drahá! Hlavně když mstivý jezevec sekne drápem socany, co jsou zrovínka v půlce svého referenda;-D

5 0
možnosti
Foto

Co chtít od potměšilého starce?

9 2
možnosti
NS

Zeman je bezcharakterní kejklíř, který nikdy neuznával žádné hodnoty, nikdy neměl pevné zásady. Vše co dělal a dělá slouží pouze k uspokojení jeho ega. Osobně mi připomíná sňatkového podvodníka, který velmi dobře umí manipulovat s city a emocemi svého protějšku. Jak sám kdysi pronesl, v zemi je polovina populace výrazně inteligentně podprůměrná, což jsou přesně jeho oběti. Tak jako tak dříve či později potupně skončí a sním i éra postkomunistického nacionalismu v této zemi.

15 1
možnosti
Foto

Kdyby paní novinářka uměla naslouchat, co pan prezident řekl, tak by se nikdy tak nezeptala. To, že se zeptala, toliko prozradila svou úroveň naslouchat slovům prezidenta.

1 13
možnosti
DR

Opravdu nezklamal. Na rozdíl od 90.let a první prezidentské volby jsem ho nevolil poněvadž si myslím že jeho politický zenit už má dávno za sebou, ve většině názorů s ním nesouhlasím, nicméně většinou /byť těsnou/ v demokratických volbách zvolen byl a je potřeba to respektovat. A proto nemá smysl se v tom stále dokola pitvat.

4 1
možnosti
Foto

Respektovat neznamená slepě poslouchat, proto to smysl má.

6 0
možnosti
  • Počet článků 326
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1971x
Věnuji se esperantu, železnici a veřejné dopravě. V lednu 2016 jsem úspěšně ukončil magisterský obor na Fakultě regionálního rozvoje a mezinárodních studií Mendelovy univerzity. Rád cestuji, zejména do Polska, kde jsem navštívil např. Varšavu, Malbork a Osvětim. Můžete také navštívit můj miniblog na Twitteru Příležitostně píšu články na server ŽelPage, přehled článků zde. Aktuálně pracuji pro České dráhy. Pravidelně taktéž přispívám na esperantskou Wikipedii. Od září 2014 jsem členem základního článku Hnutí Brontosaurus Zeměchvály, od ledna 2016 pak radním tohoto článku. Od července 2017 do října 2018 jsem spravoval stránku Esperanto.cz na Facebooku. V květnu 2020 jsem spustil novou stránku o Lesnickém Slavínu, oblasti nedaleko Brna. Tento web dnes nabízí tipy na výlety, fotografie a cesty pro každého. Přeložen je i do esperanta. Moje vizitka: http://about.me/miroslavhruska.