Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V Brně je jedno z nejkouzelnějších nádraží v Česku. Kdo to tam nezná, myslí, že je hnusné, ale není. Těch překlápěcích cedulí je škoda Rv

0 0
možnosti
MH

No, jak to kdo vezme. Jak se můžete dočíst níže, ten systém měl i nevýhody... (a jistě mi pan Dvořák dá za pravdu, že v případě změny v názvech stanic, respektive teď při zavedení kategorie RJ (Railjet) (bo s takovou kategorií se asi nepočítalo, vím, že bylo možné vidět TGV, snad i ICE...) ten systém překlápěcích cedulí přinášel komplikace).

0 0
možnosti
Foto

Původní zobrazovací systém měla též dodat fa Mikrovox, avšak ve výběrovém řízení zvítězila italská firma, jméno si už nepamatuji, neboť pozvala vedení na delší návštěvu italského závodu a ostatních místních pozoruhodností.

O zkušenostech s italským systémem by mohli operátorky vyprávět. Protože však neměl automatické hlášení, zůstalo tam naše. Což byl problém - obsluhovat se musely systémy dva.

Já odešel do důchodu před desíti lety, kolega se asi též chystá.

Mikrovox v r. asi 1995: http://www.nebakov.cz/obrazky/mvox1.jpg

0 0
možnosti
MH

Pokud to tedy chápu dobře, fungoval doposud režim "dvou systémů" - jeden na hlášení a jeden na panely? A nebylo to nějak rozumně synchronizované?

Jinak ta italská firma je podle mne solari udine...

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS